Resultaatgericht sporten in een gemoedelijke sfeer!

Breda - 076 - 54 98 705 Essen (B) - 0032 - 366 377 83 Hendrik-Ido-Ambacht - 078 - 64 72 792
Image Alt

Over Sportplaza

Over Sportplaza

Sportplaza biedt een breed scala aan faciliteiten en dienstverlening op het gebied van fitness, wellness en lifestyle. Sportplaza is een laagdrempelige, gastvrije plaats waar onze leden op hun eigen tempo aan lichaamsbeweging doen.

Ons motto is: RESULTAATGERICHT SPORTEN IN EEN GEMOEDELIJKE SFEER!

Onze locaties

Sportplaza heeft locaties in Breda, Essen (België) en Hendrik-Ido-Ambacht. Op alle locaties kun je ervoor kiezen om allen of in een groep te sporten. Dit onder begeleiding van professionele instructeurs. Sport je al ergens anders? Vraag dan een gratis dagpas aan om het verschil te ervaren bij Sportplaza! Weet je nog niet of sporten iets voor jou is en/of waar je moet beginnen? Met onze introductiemaand begeleiden we je van begin tot eind tijdens dit proces! Natuurlijk kun je ook direct lid worden van Sportplaza!

Sportplaza Breda

Hambroeklaan 1
4822 ZZ  Breda
076-5498705
info@topsportplaza-breda.nl

Sportplaza Essen

Grensstraat 4/1
2910 Essen (België)
0032-36637783
info@sportplaza-essen.be

Sportplaza Hendrik Ido Ambacht

Nijverheidsweg 64
3341 LJ  Hendrik-Ido-Ambacht
078-6472792
info@sportplaza-hendrikidoambacht.nl

Corona update 4 februari 2021:

Verschrikkelijk jammer dat de lockdown verlengd is. Begrijpelijk is het wel dat deze beslissing is genomen, maar we zouden zo graag weer ALLES kunnen aanbieden zodat jullie lekker kunnen sporten en aan je gezondheid kunnen werken.

In de nieuwste versie van de ‘routekaart’ lezen we af dat binnen sporten op 1.5m afstand voor volwassenen als één van de eerste versoepelingen op de lijst staat. We hebben daarom goede hoop dat dit op korte termijn weer kan en mag!

1.Omdat we het allemaal beu zijn en we extra moeite willen doen om de feestdagen kilo’s er weer af te werken, geven we 1-op-1 en 1-op-2 Outdoor Personal Training.

Of je nu één keer even dat steuntje in de rug kunt gebruiken van een van onze fitnessinstructeurs om je home workout goed uitgelegd te krijgen, of wekelijks goed afgemat wil worden, het kan allemaal. Binnen de huidige regels van het RIVM (dus 1 instructeur op maximaal 2 sporters) willen we jullie de mogelijkheid bieden om bij ons op het parkeerterrein te komen trainen.

Voor de leden van Sportplaza HENDRIK-IDO-AMBACHT: Reserveer hier je personal training voor buiten: https://www.supersaas.nl/schedule/Sportplaza/Hendrik-Ido-Ambacht
Voor de leden van Topsportplaza BREDA: mail ons je voorkeursdag/tijd naar info@topsportplaza-breda.nl, dan plannen we je afspraak voor de personal training in!

Wil je thuis binnen blijven sporten? Nog steeds worden er elke week nieuwe workouts toegevoegd in de besloten Facebook groep van Sportplaza: https://www.facebook.com/groups/365973067793780

Daarnaast kun je een op maat gemaakt thuis train schema aanvragen via de mail van jouw vestiging, zie hieronder:
Hendrik-Ido-Ambacht: info@sportplaza-hendrikidoambacht.nl
Breda: info@topsportplaza-breda.nl
2.Tariefswijziging abonnementen
Mede als gevolg van de coronacrisis worden onze tarieven gewijzigd vanaf 2021. Dit is echter niet van toepassing op onze huidige trouwe leden; jullie blijven hetzelfde tarief betalen wat je nu betaalt. Hiermee willen we al onze leden bedanken die ons door de crisis heen helpen. Zonder jullie kunnen we niet blijven bestaan!
Hopelijk tot snel!!