Resultaatgericht sporten in een gemoedelijke sfeer!

Breda - 076 - 54 98 705 Essen (B) - 0032 - 366 377 83 Hendrik-Ido-Ambacht - 078 - 64 72 792
Image Alt

Personal Training

Personal Training

Natuurlijk kunt u er bij Sportplaza voor kiezen om te sporten met de volledige 1-op-1 aandacht van een trainer.

 

Of u nu wil afvallen, fitter en sterker wil worden, conditie op wil bouwen of gespierder wil worden, voor elk doel kunt u terecht bij onze Personal Trainers. Sporten met de Personal Trainer is de efficiëntste manier op uw doelstellingen te bereiken en de resultaten ook te behouden. De trainer let er ten alle tijde op dat u de bewegingen juist uitvoert, om blessures te voorkomen. Ook is de trainer ook een stok achter de deur, zodat u het sporten met een goed gevoel kunt volhouden.

 

Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot voedingsbegeleiding.

 

Afhankelijk van uw wensen starten de prijzen voor Personal Training en/of voedingsbegeleiding vanaf 30 euro per uur.

 

Sportplaza Essen:

Personal Trainer: eigenaresse Sportplaza: Liesbeth van den Broek

E-mail: liesbeth@sportplaza-fitness.nl

Telefoon: +31 (0)657325886

Follow Instagram: workout.with.fitLiz

Topsportplaza Breda:

Personal Trainer: eigenaresse Topsportplaza Breda: Liesbeth van den Broek

E-mail: liesbeth@sportplaza-fitness.nl

Telefoon: 0657325886

 

Personal Trainer: Cis van de Donk

E-mail: info@topsportplaza-breda.nl

Telefoon: 076-5498705

Sportplaza HIA:

Personal Trainer: Melle van de Boom

E-mail: info@sportplaza-hendrikidoambacht.nl

Corona update 4 februari 2021:

Verschrikkelijk jammer dat de lockdown verlengd is. Begrijpelijk is het wel dat deze beslissing is genomen, maar we zouden zo graag weer ALLES kunnen aanbieden zodat jullie lekker kunnen sporten en aan je gezondheid kunnen werken.

In de nieuwste versie van de ‘routekaart’ lezen we af dat binnen sporten op 1.5m afstand voor volwassenen als één van de eerste versoepelingen op de lijst staat. We hebben daarom goede hoop dat dit op korte termijn weer kan en mag!

1.Omdat we het allemaal beu zijn en we extra moeite willen doen om de feestdagen kilo’s er weer af te werken, geven we 1-op-1 en 1-op-2 Outdoor Personal Training.

Of je nu één keer even dat steuntje in de rug kunt gebruiken van een van onze fitnessinstructeurs om je home workout goed uitgelegd te krijgen, of wekelijks goed afgemat wil worden, het kan allemaal. Binnen de huidige regels van het RIVM (dus 1 instructeur op maximaal 2 sporters) willen we jullie de mogelijkheid bieden om bij ons op het parkeerterrein te komen trainen.

Voor de leden van Sportplaza HENDRIK-IDO-AMBACHT: Reserveer hier je personal training voor buiten: https://www.supersaas.nl/schedule/Sportplaza/Hendrik-Ido-Ambacht
Voor de leden van Topsportplaza BREDA: mail ons je voorkeursdag/tijd naar info@topsportplaza-breda.nl, dan plannen we je afspraak voor de personal training in!

Wil je thuis binnen blijven sporten? Nog steeds worden er elke week nieuwe workouts toegevoegd in de besloten Facebook groep van Sportplaza: https://www.facebook.com/groups/365973067793780

Daarnaast kun je een op maat gemaakt thuis train schema aanvragen via de mail van jouw vestiging, zie hieronder:
Hendrik-Ido-Ambacht: info@sportplaza-hendrikidoambacht.nl
Breda: info@topsportplaza-breda.nl
2.Tariefswijziging abonnementen
Mede als gevolg van de coronacrisis worden onze tarieven gewijzigd vanaf 2021. Dit is echter niet van toepassing op onze huidige trouwe leden; jullie blijven hetzelfde tarief betalen wat je nu betaalt. Hiermee willen we al onze leden bedanken die ons door de crisis heen helpen. Zonder jullie kunnen we niet blijven bestaan!
Hopelijk tot snel!!