Resultaatgericht sporten in een gemoedelijke sfeer!

Breda - 076 - 54 98 705 Essen (B) - 0032 - 366 377 83 Hendrik-Ido-Ambacht - 078 - 64 72 792

Gratis dagpas

Wil je, voordat je je inschrijft, een goede indruk krijgen van de sportclub?
Bij ons kun je een gratis dagpas* aanvragen. Hiermee kun je een hele dag gebruik maken van de groepslessen en de fitness.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* De volgende voorwaarden zijn hieraan verbonden:

• Je vraagt de dagpas online aan. Onze receptiemedewerker neemt daarna contact met je op.
• Een fitnessles mag zelfstandig zijn, maar ook begeleid door een fitnessinstructeur is mogelijk. Een begeleide fitnessles gebeurt op afspraak, zodat de fitnessinstructeur onverdeelde aandacht heeft voor jouw proefles.
• Je kunt bij iedere Sportplaza Club slechs eenmalig gebruik maken van deze actie.
• Jouw minimale leeftijd is 18 jaar. Ben je jonger, dan dient een van je ouders/verzorgers contact met ons op te nemen, zodat we gezamenlijk kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.
• De dagpas is vrijblijvend, dus je bent niet verplicht om lid te worden na je gratis dag bij Sportplaza.

Corona update 13 januari 2021:

Verschrikkelijk jammer dat de lockdown verlengd is. Begrijpelijk is het wel dat deze beslissing is genomen, maar we zouden zo graag weer ALLES kunnen aanbieden zodat jullie lekker kunnen sporten en aan je gezondheid kunnen werken!

1.Omdat we het allemaal beu zijn en we extra moeite willen doen om de feestdagen kilo’s er weer af te werken, gaan we vanaf nu 1-op-1 en 1-op-2 Outdoor Personal Training aanbieden.

Of je nu één keer even dat steuntje in de rug kunt gebruiken van een van onze fitnessinstructeurs om je home workout goed uitgelegd te krijgen, of wekelijks goed afgemat wil worden, het kan allemaal. Binnen de huidige regels van het RIVM (dus 1 instructeur op maximaal 2 sporters) willen we jullie de mogelijkheid bieden om bij ons op het parkeerterrein te komen trainen.

Voor de leden van Sportplaza HENDRIK-IDO-AMBACHT: Reserveer hier je personal training voor buiten: https://www.supersaas.nl/schedule/Sportplaza/Hendrik-Ido-Ambacht
Voor de leden van Topsportplaza BREDA: mail ons je voorkeursdag/tijd naar info@topsportplaza-breda.nl, dan plannen we je afspraak voor de personal training in!

Wil je thuis binnen blijven sporten? Nog steeds worden er elke week nieuwe workouts toegevoegd in de besloten Facebook groep van Sportplaza: https://www.facebook.com/groups/365973067793780

Daarnaast kun je een op maat gemaakt thuis train schema aanvragen via de mail van jouw vestiging, zie hieronder:
Hendrik-Ido-Ambacht: info@sportplaza-hendrikidoambacht.nl
Breda: info@topsportplaza-breda.nl
2.Tariefswijziging abonnementen
Mede als gevolg van de coronacrisis worden onze tarieven gewijzigd vanaf 2021. Dit is echter niet van toepassing op onze huidige trouwe leden; jullie blijven hetzelfde tarief betalen wat je nu betaalt. Hiermee willen we al onze leden bedanken die ons door de crisis heen helpen. Zonder jullie kunnen we niet blijven bestaan!
Hopelijk tot snel!!