Resultaatgericht sporten in een gemoedelijke sfeer!

Breda - 076 - 54 98 705 Essen (B) - 0032 - 366 377 83 Hendrik-Ido-Ambacht - 078 - 64 72 792
b

Fitness

b

Groepslessen

b

Small Group Training

Personal Training

Introductiemaand

Ben je een beginner in de sport? Vind je het misschien een hoge drempel om een sportclub binnen te stappen? Dan bieden wij jou de oplossing: de introductiemaand.

Zo kun je kijken of sporten in een van onze sportclubs iets voor jou is en staat er in deze maand nog meer professionele begeleiding voor jou klaar. Zodat je je thuis kunt voelen in onze club en je de juiste indruk hoe je je doelen kunt behalen.

Neem contact met ons op of vul het formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op. 

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fitness

Onze sportclubs zijn voor iedereen!
Man of vrouw, oud of jong, beginner of gevorderd, iedereen kan z’n leefstijl- en sportdoelen bij ons behalen.

Met onze professionele fitnessinstructeurs die je begeleiden in het proces, door persoonlijke trainingsschema’s en je voortgang bijhouden en stimuleren.Zodat je ook krachtig en fit bent op lange termijn.

Uitgebreid aanbod van hoogwaardige kracht- en cardioapparatuur en attributen voor het trainen met het eigen lichaamsgewicht.

b

Fitness

Groepslessen

Gaat je voorkeur uit naar het sporten in groepsverband? Ook op deze wijze kun je je doelen bereiken!
Elke club heeft een uitgebreid aanbod, voor ieder wat wils. Onze enthousiaste en professionele groepslesseninstructeurs motiveren en corrigeren jou om het beste uit jezelf te halen.

Bekijk welke groepslessen de club bij jou in de buurt aangeboden worden.

Groepslessen : Breda | Essen | Hendrik-Ido-Ambacht

Small Group Training

Small Group Training is onder professionele begeleiding met een klein groepje leden sporten. De instructeur kan hierbij extra goed letten op de juiste uitvoering van de oefeningen en de aanwezigheid van de andere leden zorgt voor meer plezier en motivatie.

De training is afgestemd op de leden en in elke training pak je al je spiergroepen aan. Dus de voordelen van Personal Training, maar ook de gezelligheid van sporten in groepsverband!

b

Small Group Training

Personal Training

Wil je fitter worden? Of misschien afvallen of sterker worden? Welk doel je ook hebt, soms gaat het nog beter met een personal trainer. Die elke keer 100% aandacht heeft voor jou en je motiveert om nog meer te geven in de training. Die je kan begeleiden om een fitte leefstijl na te streven.

Onze personal trainers zijn een stok achter de deur en zorgen er met hun vakkennis ervoor dat jij je doelen bereikt.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Personal Training

BMI calculatie tabel

BMI Status gewicht
Lager dan 18.5 Ondergewicht
18.5 - 24.9 Gezond
25.0 - 29.9 Overgewicht
30.0 - en daarboven Obese
* BMR Metabolic Rate / BMI Body Mass Index

Bereken jouw BMI

Wij jij je BMI weten? Je kunt dat eenvoudig online doen, wij berekenen de formule aan de hand van jouw lengte en gewicht.

Stop Wishing. Start Doing!

Sportplaza Breda

Hambroeklaan 1
4822 ZZ  Breda
076-5498705
info@topsportplaza-breda.nl

Openingstijden

Maandag : 8.00 - 22.00 uur
Dinsdag : 8.00 - 22.00 uur
Woensdag : 8.00 - 22.00 uur
Donderdag : 8.00 - 22.00 uur
Vrijdag : 8.00 - 22.00 uur
Zaterdag : 9.00 - 17.00 uur
Zondag : 9.00 - 17.00 uur

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 dagen geleden

Topsportplaza Breda

Sportieve vriendelijke groet TEAM Topsportplaza Breda ... Bekijk meerBekijk minder

Sportieve vriendelijke groet TEAM Topsportplaza Breda

Reageer op Facebook

Met mij gaat het goed gelukkig. Mis het sporten, maar er komen vast betere tijden. Ik hoop dat het met jullie ook goed gaat😘

Laad meer berichten

Update rondom sluiting door coronavirus: financiële tegemoetkoming voor onze leden

 

Lieve leden van Sportplaza,

Allereerst hopen we dat het goed met jullie gaat. Dat jullie gezond zijn en gezond mogen blijven.

Maar wat bevinden we ons in een ongelofelijk nare situatie. Op dit moment moeten wij onze deuren gesloten houden tot minimaal 28 april (Essen minimaal 19 april). Tegen die tijd wordt er vanuit de overheid bekend gemaakt wat de regeling daarna zal zijn. We realiseren ons dat dit voor jullie als sporters erg vervelend is en we hadden dit maar al te graag anders gezien. Wij balen hier dan ook ontzettend van en leven, net als vele andere (sport-)ondernemers en werknemers, in een (financieel) onzekere periode.

Wij willen jullie daarom vragen om de automatische incasso die er aan komt a.u.b. niet terug te trekken of om deze reden je abonnement niet te beëindigen. Omdat onze vaste lasten helaas gewoon doorlopen en hier vanuit de overheid weinig regelingen voor te treffen zijn, brengt dit ons in een erg krappe situatie. Maar ook omdat wij jullie na deze coronacrisis graag de mooie, fijne sportscholen willen blijven bieden die we op dit moment hebben. Dit is een situatie van pure overmacht die niemand had kunnen voorzien.

Wij hopen, net als jullie, dat onze sportscholen snel weer open kunnen. In de tussentijd zitten wij in ieder geval niet stil, zodat we jullie straks weer een fijne, opgefriste sportschool omgeving te bieden hebben.

Zo hebben we in vestiging Hendrik-Ido-Ambacht inmiddels een lijn met 9 nieuwe apparaten neergezet, in vestiging Breda hebben we een nieuwe spinningzaal ingericht en een functionele zone gecreëerd en zijn we in vestiging Essen druk bezig met een verbouwing waarbij o.a. beneden toiletten komen, nieuwe kleedkamers komen en hebben we de horeca vernieuwd.

We waarderen jullie steun enorm en daarom gaan we jullie de volgende tegemoetkomingen bieden;

De kosten* van je abonnement voor de tijd dat onze sportschool noodgedwongen gesloten blijft, zetten we om in een tegoed wat je (zodra we weer open zijn) vrij kunt besteden aan:

 • Personal Training (t.w.v. € 35)
 • Gepersonaliseerd voedingsschema (t.w.v. € 35)
 • Sportmassage (t.w.v. € 35) in locatie Hendrik-Ido-Ambacht
 • Proteïne shakes (€2,50/stuk)
 • Proteïne repen (€2,50/stuk)
 • Sportdranken, o.a. vitamine booster (t.w.v. €2,50)
 • Pre-workouts (waarde vanaf €1 per scoop)

*De waarde van het tegoed berekenen we over de periode vanaf 16 maart 2020 tot de dag dat we weer open mogen van de overheid.

Daarnaast:

 • Tot 1 september 2020 onbeperkt GRATIS koffie/thee/cappuccino voor al onze leden (dit gaat dus niet van het bovenstaande tegoed af).
 • Zolang we gesloten zijn bieden we jullie via onze website en social media kanalen workouts voor thuis aan, zo kun je toch op een veilige, gezonde manier fit blijven. Klik hier voor onze videos.
 • Als lid van Sportplaza heb je ook 60 dagen lang gratis toegang tot +/- 1000 virtuele groepslessen workouts van Les Mills via deze linkLet op, deze dien je wel voor het eind van de 60 dagen te beëindigen (dan hoef je daarna niets te betalen).

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je ons het best bereiken per mail. We streven er naar om deze binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Zorg goed voor elkaar en voor jezelf.
Hopelijk tot zeer snel!

Met sportieve groet,

Team Sportplaza

 

 

Voorwaarden tegemoetkomingsregeling Sportplaza:

1.       De financiële tegemoetkoming die wij onze leden bieden is uitsluitend bedoeld voor onze betalende leden. Als u onze automatische incasso in de tijd dat wij gesloten zijn terugvordert, vervalt onze tegemoetkoming (uw betalingsplicht blijft wettelijk gezien in tijden van overmacht immers staan).

2.       Als u uw abonnement tijdens de coronacrisis beëindigt, kunt u géén gebruik maken van de tegemoetkoming die wij nu bieden. Onze algemene voorwaarden m.b.t. de looptijd van uw abonnement blijven ook tijdens deze crisis gelden (zie betalingsplicht bij 1.)

3.      Als u uw abonnement tijdens de noodgedwongen sluiting van onze sportschool door de coronacrisis beëindigt, kunt u in de nabije toekomst géén gebruik maken van eventuele acties die wij mogelijk gaan aanbieden (wij bekijken dan of u in de drie maanden daarvoor nog een actief abonnement bij ons heeft gehad. Zo ja, dan kunt u op dat moment geen gebruik maken van de eventuele nieuwe actievoorwaarden die dan gelden).