Resultaatgericht sporten in een gemoedelijke sfeer!

Breda - 076 - 54 98 705 Essen (B) - 0032 - 366 377 83 Hendrik-Ido-Ambacht - 078 - 64 72 792
Image Alt

Vechtsporten

Vechtsporten

Welke vechtsporten vind je bij ons?

Bij Sportplaza Essen vind je diverse vechtsporten voor jong en oud. Het motto van Sportplaza: ‘Resultaatgericht sporten in een gemoedelijke sfeer’ gaat ook hier op!

Je verbetert je conditie, lenigheid, kracht, maar je leert de (kick)bokstechnieken op een gedisciplineerde manier. En onze vechtsportlessen zijn voor iedereen! Jong, oud, beginners, gevorderden en vechtsporters op professioneel niveau kunnen bij ons terecht in de Olympische boksring. Groepen in alle leeftijdscategorieën vanaf 6 jaar, trainen hier wekelijks met veel plezier.

De verschillende disciplines die je bij ons kunt volgen zijn:

  • Kickboksen
  • Boksen
  • FitBoxing
  • Jeugd Kickboksen

Meld je aan voor een gratis dagpas en probeer!

Kickboksen

Het kickboksen dat bij Sportplaza Essen gegeven wordt is zowel op recreatieve basis als op zeer professionele basis.
Sportplaza Essen beschikt over zijn eigen officiële Olympische boksring waarin de trainingen plaatsvinden.
Veel leerlingen trainen puur voor hun plezier. Ook zijn er leerlingen die alleen trainen voor wedstrijden.
Regelmatig doet Sportplaza Essen mee aan grote vechtsportgala’s door heel Nederland.

Boksen

Het boksen bij Sportplaza Essen kan vanaf jonge leeftijd. Veel leerlingen zien de boksles in onze sportschool al jaren als thuishonk.
Er wordt les gegeven door professionele trainers met jarenlange ervaring. Je kunt ook kiezen om te gaan trainen voor bokswedstrijden, dit vergt natuurlijk veel tijd en discipline.

Jeugd Kickboksen

De kinderen leren zich op een speelse doch disciplinaire wijze verdedigen. Het versterkt hun zelfvertrouwen en is goed voor de conditie, kracht en lenigheid.

Corona update 4 februari 2021:

Verschrikkelijk jammer dat de lockdown verlengd is. Begrijpelijk is het wel dat deze beslissing is genomen, maar we zouden zo graag weer ALLES kunnen aanbieden zodat jullie lekker kunnen sporten en aan je gezondheid kunnen werken.

In de nieuwste versie van de ‘routekaart’ lezen we af dat binnen sporten op 1.5m afstand voor volwassenen als één van de eerste versoepelingen op de lijst staat. We hebben daarom goede hoop dat dit op korte termijn weer kan en mag!

1.Omdat we het allemaal beu zijn en we extra moeite willen doen om de feestdagen kilo’s er weer af te werken, geven we 1-op-1 en 1-op-2 Outdoor Personal Training.

Of je nu één keer even dat steuntje in de rug kunt gebruiken van een van onze fitnessinstructeurs om je home workout goed uitgelegd te krijgen, of wekelijks goed afgemat wil worden, het kan allemaal. Binnen de huidige regels van het RIVM (dus 1 instructeur op maximaal 2 sporters) willen we jullie de mogelijkheid bieden om bij ons op het parkeerterrein te komen trainen.

Voor de leden van Sportplaza HENDRIK-IDO-AMBACHT: Reserveer hier je personal training voor buiten: https://www.supersaas.nl/schedule/Sportplaza/Hendrik-Ido-Ambacht
Voor de leden van Topsportplaza BREDA: mail ons je voorkeursdag/tijd naar info@topsportplaza-breda.nl, dan plannen we je afspraak voor de personal training in!

Wil je thuis binnen blijven sporten? Nog steeds worden er elke week nieuwe workouts toegevoegd in de besloten Facebook groep van Sportplaza: https://www.facebook.com/groups/365973067793780

Daarnaast kun je een op maat gemaakt thuis train schema aanvragen via de mail van jouw vestiging, zie hieronder:
Hendrik-Ido-Ambacht: info@sportplaza-hendrikidoambacht.nl
Breda: info@topsportplaza-breda.nl
2.Tariefswijziging abonnementen
Mede als gevolg van de coronacrisis worden onze tarieven gewijzigd vanaf 2021. Dit is echter niet van toepassing op onze huidige trouwe leden; jullie blijven hetzelfde tarief betalen wat je nu betaalt. Hiermee willen we al onze leden bedanken die ons door de crisis heen helpen. Zonder jullie kunnen we niet blijven bestaan!
Hopelijk tot snel!!