Resultaatgericht sporten in een gemoedelijke sfeer!

Breda - 076 - 54 98 705 Essen (B) - 0032 - 366 377 83 Hendrik-Ido-Ambacht - 078 - 64 72 792
Image Alt

Bodysculpting

Bodysculpting (groepsles)

Wat is Bodysculpting?

Bodysculpting is figuurverbetering, spierversteviging en verbetering van spierkracht en spierconditie d.m.v. combinaties van dynamische en statistische bewegingen.
Dit door middel van gebruik van kleine dumbells en manchetten(ca. 2 kg) welke gebruikt worden voor het hele lichaam.

Voor wie is Bodysculpting?

Bodysculpting is een fantastische sport. Niet alleen voor diegenen die al sporten, maar ook voor iedereen die nog nooit sport hebben beoefend.
Men heeft geen conditie nodig, wat bij de meeste sporten wel het geval is om volledig mee te doen met de les.
Deze sport kan beoefend worden door jong en oud, man en vrouw tot zelfs boven de 65 jaar.
Er wordt les gegeven door een deskundige instructeur.

De opbouw

De warming-up is een vorm van lichte oefeningen om de spieren warm te maken zodat er minder snel blessures optreden.
Daarom komen oefeningen voor het versterken van het hele lichaam. Aanpak van schouders-, bovenarm-, rug-, buik-, been- en biloefeningen.
Toevoeging van de dumbells en enkelmanchetten zowel in de warming-up als bij buik-, arm- en beenoefeningen.
De cooling-down bestaat uit stretchen. Dit bevordert de souplesse en de doorbloeding van de spieren, waardoor tijdens de training ontstane afvalproducten beter worden afgevoerd en de kans op spierpijn afneemt.

Resultaat

Het resultaat van Bodysculpting is dat de spierspanning in RUST verbetert, waardoor de spieren compacter worden en op deze manier figuurverbetering ontstaat.

Corona update 4 februari 2021:

Verschrikkelijk jammer dat de lockdown verlengd is. Begrijpelijk is het wel dat deze beslissing is genomen, maar we zouden zo graag weer ALLES kunnen aanbieden zodat jullie lekker kunnen sporten en aan je gezondheid kunnen werken.

In de nieuwste versie van de ‘routekaart’ lezen we af dat binnen sporten op 1.5m afstand voor volwassenen als één van de eerste versoepelingen op de lijst staat. We hebben daarom goede hoop dat dit op korte termijn weer kan en mag!

1.Omdat we het allemaal beu zijn en we extra moeite willen doen om de feestdagen kilo’s er weer af te werken, geven we 1-op-1 en 1-op-2 Outdoor Personal Training.

Of je nu één keer even dat steuntje in de rug kunt gebruiken van een van onze fitnessinstructeurs om je home workout goed uitgelegd te krijgen, of wekelijks goed afgemat wil worden, het kan allemaal. Binnen de huidige regels van het RIVM (dus 1 instructeur op maximaal 2 sporters) willen we jullie de mogelijkheid bieden om bij ons op het parkeerterrein te komen trainen.

Voor de leden van Sportplaza HENDRIK-IDO-AMBACHT: Reserveer hier je personal training voor buiten: https://www.supersaas.nl/schedule/Sportplaza/Hendrik-Ido-Ambacht
Voor de leden van Topsportplaza BREDA: mail ons je voorkeursdag/tijd naar info@topsportplaza-breda.nl, dan plannen we je afspraak voor de personal training in!

Wil je thuis binnen blijven sporten? Nog steeds worden er elke week nieuwe workouts toegevoegd in de besloten Facebook groep van Sportplaza: https://www.facebook.com/groups/365973067793780

Daarnaast kun je een op maat gemaakt thuis train schema aanvragen via de mail van jouw vestiging, zie hieronder:
Hendrik-Ido-Ambacht: info@sportplaza-hendrikidoambacht.nl
Breda: info@topsportplaza-breda.nl
2.Tariefswijziging abonnementen
Mede als gevolg van de coronacrisis worden onze tarieven gewijzigd vanaf 2021. Dit is echter niet van toepassing op onze huidige trouwe leden; jullie blijven hetzelfde tarief betalen wat je nu betaalt. Hiermee willen we al onze leden bedanken die ons door de crisis heen helpen. Zonder jullie kunnen we niet blijven bestaan!
Hopelijk tot snel!!