Resultaatgericht sporten in een gemoedelijke sfeer!

Breda - 076 - 54 98 705 Essen (B) - 0032 - 366 377 83 Hendrik-Ido-Ambacht - 078 - 64 72 792
Image Alt

Corona informatie

Informatie specifiek voor Sportplaza Essen:

Helaas heeft de regering besloten dat ons sportcentrum in Essen (BE) even moet sluiten, totdat we horen dat we weer open mogen.

We vinden het verschrikkelijk jammer…

Graag zien we jullie snel weer terug in ons sportcentrum, zodat we allemaal weer aan onze gezondheid kunnen werken.

Achter de schermen zijn we druk bezig om te zorgen dat jullie vanuit huis kunnen blijven sporten via social media:

Facebook en instagram: sportplazaessen

We hebben een facebook groep waarin we online LIVE gaan met groepslessen en waarin we fimpjes, tips en van alles plaatsen om jullie thuis aan het sporten te houden. Zoek in ‘groepen’ naar Sportplaza – lessen’ en meld je aan!

Ook maken onze trainers persoonlijke thuistrainingsschema’s, zodat je thuis verder kunt. Laat weten wat je aan trainingsmateriaal hebt en we maken een mooi schema voor thuis. Ook als je niets in huis hebt, geen probleem. Ook dan kun je prima thuis fit blijven!

Verder kunt u via de e-mail altijd contact opnemen via:

Blijf gezond allemaal en tot snel!

Sportieve groet,

Team Sportplaza

 

Informatie specifiek voor Topsportplaza Breda en Hendrik Ido Ambacht:

Beste leden,

Helaas is in de persconferentie van maandag 14 december besloten dat de sportcentra in Nederland moeten sluiten tot 19 januari. Het is voor het goede doel, dus laten we positief blijven! We zorgen ervoor dat jullie vanuit huis in beweging kunnen blijven.

-Omdat we in Essen al even gesloten zijn, bestaat de besloten Facebook-groep ‘Sportplaza Essen – lessen’.  Vraag je lidmaatschap aan en maak gebruik van onze online (live) lessen, work-outs en andere manieren om thuis in beweging te blijven.

-Er bestaat de mogelijkheid om dumbbells, schijven en attributen te lenen tegen een borg. Mail naar ons sportcentrum om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

-We schrijven ook persoonlijke thuistrainingsschema’s. Vraag ook deze aan via de mail.

Blijf op de hoogte via deze website of onze social media en zoek Topsportplaza Breda en Sportplaza Hendrik Ido Ambacht op Facebook en Instagram.

We willen en blijven jullie steunen om fit te blijven en we hopen ook op jullie steun in deze moeilijke tijd. Maar het belangrijkste is dat iedereen gezond blijft! Voor meer vragen, mail gerust naar info@topsportplaza-breda.nl / info@sportplaza-hendrikidoambacht.nl.

Alvast bedankt voor jullie begrip,

veel sterkte aan iedereen en tot snel!

Sportieve groet,

Team Sportplaza

 

Corona update 4 februari 2021:

Verschrikkelijk jammer dat de lockdown verlengd is. Begrijpelijk is het wel dat deze beslissing is genomen, maar we zouden zo graag weer ALLES kunnen aanbieden zodat jullie lekker kunnen sporten en aan je gezondheid kunnen werken.

In de nieuwste versie van de ‘routekaart’ lezen we af dat binnen sporten op 1.5m afstand voor volwassenen als één van de eerste versoepelingen op de lijst staat. We hebben daarom goede hoop dat dit op korte termijn weer kan en mag!

1.Omdat we het allemaal beu zijn en we extra moeite willen doen om de feestdagen kilo’s er weer af te werken, geven we 1-op-1 en 1-op-2 Outdoor Personal Training.

Of je nu één keer even dat steuntje in de rug kunt gebruiken van een van onze fitnessinstructeurs om je home workout goed uitgelegd te krijgen, of wekelijks goed afgemat wil worden, het kan allemaal. Binnen de huidige regels van het RIVM (dus 1 instructeur op maximaal 2 sporters) willen we jullie de mogelijkheid bieden om bij ons op het parkeerterrein te komen trainen.

Voor de leden van Sportplaza HENDRIK-IDO-AMBACHT: Reserveer hier je personal training voor buiten: https://www.supersaas.nl/schedule/Sportplaza/Hendrik-Ido-Ambacht
Voor de leden van Topsportplaza BREDA: mail ons je voorkeursdag/tijd naar info@topsportplaza-breda.nl, dan plannen we je afspraak voor de personal training in!

Wil je thuis binnen blijven sporten? Nog steeds worden er elke week nieuwe workouts toegevoegd in de besloten Facebook groep van Sportplaza: https://www.facebook.com/groups/365973067793780

Daarnaast kun je een op maat gemaakt thuis train schema aanvragen via de mail van jouw vestiging, zie hieronder:
Hendrik-Ido-Ambacht: info@sportplaza-hendrikidoambacht.nl
Breda: info@topsportplaza-breda.nl
2.Tariefswijziging abonnementen
Mede als gevolg van de coronacrisis worden onze tarieven gewijzigd vanaf 2021. Dit is echter niet van toepassing op onze huidige trouwe leden; jullie blijven hetzelfde tarief betalen wat je nu betaalt. Hiermee willen we al onze leden bedanken die ons door de crisis heen helpen. Zonder jullie kunnen we niet blijven bestaan!
Hopelijk tot snel!!